موضوع: "مهدویت"
________________________________________
علی بن حسین بن موسی بن بابویه قمی، پدر شیخ صدوق، بزرگ، فقیه، فرد مورد اعتماد قمیها و معاصر غیبت صغرای امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف بود (حدود سال 300ق) وی در سفری که به عراق داشت با ابوالقاسم، حسین بن روح، سومین نایب خاصّ امام زمان (عجّل الله تعالی فرجه الشریف) دیدار کرد و مسائلی از او پرسید. بعدها توسط علی بن جعفر بن اسود نامهای به حسین بن روح نوشت و طی آن از او خواست تا عریضهای به امام زمان (عجّل الله تعالی فرجه الشریف) برساند و در آن از حضرت بخواهد برای صاحب فرزند شدن ابنبابویه به درگاه خدای متعال دعا کند.
علائم ظهور چيزهايى هستند كه تا واقع نشوند حضرت ظهور نمى كنند، و حدوث هر يك از آن ها گوياى آن است كه زمان ظهور نزديك شده اما دلالتى ندارد كه حضرت بعد از وقوع آن علامت، و بلافاصله ظهور مى كنند. براى ظهور امام زمان (عج)علائم بسيارى در كتاب هاى حديثى نقل شده است;
اين پرسش در مورد همه ى امامان معصوم بعد از امام حسين (ع) وجود دارد، يعنى چرا امامت در ذريه و نسل امام حسين (ع) است نه از ذريّه ى امام حسن (ع). اين كه امام زمان (عج) از نسل امام حسين (ع) است، جاى هيچ شكى نيست. در 185 حديث آمده كه مهدى (عج)
معمولا در كتاب هاى مربوط به امام زمان (عج) زندگى حضرت را به سه دوره تقسيم مى كنند:
="font-size: small;">1 ـ كودكى 2 ـ غيبت صغرى 3 ـ غيبت كبرى