طب اسلامی، روزه داری (2)
افطار:
بهتر است غذای افطار از غذاهای گرم، سریع الهضم، پر کالری وسبک بر اساس طبع و مزاج روزه دار باشد.
1. صیفی جات پخته شده؛
2. شیر برنج؛
3. کره+عسل؛
4. ارده+ شیره؛
5. سوپ ها؛
6.آش ها؛
7. حلیم ها؛
8. حلوا ها؛
انواع حلوا:1. حلوای شیره انگور: آرد دو پیمانه + شیره انگور 1/5 پیمانه+ پودر هل و زعفران آب شده+ گلاب+ روغن(ترجیحاً حیوانی یا کنجد)
2. حلوای شیرازی: خرما 3 پیمانه+ شیر 3 پیمانه+ آرد 1 پیمانه+ روغن1 پیمانه(ترجیحاً کنجد)، پودر هل+گلاب+ زعفران آب شده
3. حلوا: آرد کامل گندم3 پیمانه+ شکر قهوه ای 3 پیمانه+آب 4 پیمانه+گلاب 4 قاشق غذا خوری+زعفران آب شده+روغن (ترجیحاً حیوانی یا کنجد)
نظر از: ریاحی [عضو]
نظر از: ربیع الانام [عضو]
فرم در حال بارگذاری ...
سلام خواهش. ان شاالله سال بعد اجرا کنیم.